Jedálny lístok
Aktuálne denné menu: 20.01.2025 - 24.01.2025
Pondelok | Polievka | Šošovicová s mäsom a zeleninou (9) |
1. Hlavné jedlo | Granadiersky pochod s údenou slaninou, kyslá uhorka (1,12) | |
Utorok | Polievka | Mrvenicová s hubami (1,3) |
1. Hlavné jedlo | Hovädzie na spôsob stroganov, varené zemiaky (1,10,12) | |
Streda | Polievka | Cesnaková so zemiakmi (1,7) |
1. Hlavné jedlo | Kurací paprikáš, halušky (1,3,7) | |
Štvrtok | Polievka | Zeleninová s cestovinou (9) |
1. Hlavné jedlo | Bravčové na prírodno, ryža (1,7,12) | |
Piatok | Polievka | Gulášová (1,9) |
1. Hlavné jedlo | Moravské buchty (1,7) | |
Zoznam alergénov: 1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid syričitý a siričitany, 13.vlčí bob a výrobky z neho, 14.mäkkýše a výrobky z nich.
Gramáž surovín: Polievka 0,33l. Mäso v surovom stave 130g, tepelne upravené mäso 80g. Príloha v uvarenom stave 200g. Šalát ako príloha 70g.
Budúcotýždňové denné menu: 27.01.2025 - 31.01.2025
Pondelok | Polievka | Šošovicová s párkom (1,7,9) |
1. Hlavné jedlo | Zemiaky na kyslo, vyrené vajce, chlieb (1,7,15) | |
Utorok | Polievka | Milánska (1,3,7,12) |
1. Hlavné jedlo | Bravčový plátok po juhoslovansky, zemiakový šalát (1,12) | |
Streda | Polievka | Zemiaková so zeleninou (7,9) |
1. Hlavné jedlo | Bratislavské rizoto, cvikla (1,7,12) | |
Štvrtok | Polievka | Brokolicová so syrom (7) |
1. Hlavné jedlo | Bravčové stehno na hrášku, zemiaky, šalát (1,7) | |
Piatok | Polievka | Kelová s mäsom a zemiakmi (1) |
1. Hlavné jedlo | Pečené lekvárové buchty (1,3,7,12,15) | |