Jedálny lístok
Aktuálne denné menu: 10.02.2025 - 14.02.2025
Pondelok | Polievka | Zelerová (1,7,9) |
1. Hlavné jedlo | Bravčový guláš slovenský, chlieb (1,15) | |
Utorok | Polievka | Karfiolová so syrovou lievankou (1,3,7) |
1. Hlavné jedlo | Kurací stroganov, ryža s kukuricou (7,10,12) | |
Streda | Polievka | Pórová so zemiakmi a syrom (1,7) |
1. Hlavné jedlo | Hovädzia pečienka macedónska, cestoviny (1,7) | |
Štvrtok | Polievka | Kapustová s paradajkovým pretlakom (1,7,12) |
1. Hlavné jedlo | Študentský zapekaný plátok, zemiaky, zeleninová obloha (1,7,12) | |
Piatok | Polievka | Fazuľová s mäsom a zeleninou (1,9) |
1. Hlavné jedlo | Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7,15) | |
Zoznam alergénov: 1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid syričitý a siričitany, 13.vlčí bob a výrobky z neho, 14.mäkkýše a výrobky z nich.
Gramáž surovín: Polievka 0,33l. Mäso v surovom stave 130g, tepelne upravené mäso 80g. Príloha v uvarenom stave 200g. Šalát ako príloha 70g.
Budúcotýždňové denné menu: 17.02.2025 - 21.02.2025
Pondelok | Polievka | Rybacia so zeleninou a zemiakmi (4,9) |
1. Hlavné jedlo | Špenátové halušky so syrovou omáčkou (1,3,7) | |
Utorok | Polievka | Cibuľová so syrom a chlebom (1,7,15) |
1. Hlavné jedlo | Bravčový plátok na horčici, zemiaky (1,3,7) | |
Streda | Polievka | Mrkvová mliečna so strúhaným cestom (1,3,7) |
1. Hlavné jedlo | Kuracie prsia na kukurici, ryža (7) | |
Štvrtok | Polievka | Kalerábová s pohánkou (1,7) |
1. Hlavné jedlo | Hovädzí tokaň s fazuľovými strukmi, opekané zemiaky (12) | |
Piatok | Polievka | Hrachová s mäsom a zeleninou (1,9) |
1. Hlavné jedlo | Slaný posuch (1,3,7,15) | |